Behandlinger

CurlAID - Curl Cut Small

1,5 time    1200

CurlAID Small er Curl Cut krølle klipning, vask og CurlAID styling for dig, der har kort hår, som er fint til normalt i strukturen. Se guide til valg af hårkategori nedenfor.

CurlAID - Curl Cut Medium

2 timer    1600

CurlAID Medium er Curl Cut krølle klipning, vask og CurlAID styling for dig, der har hår med længde fra skulderen til midt på ryggen, og hår, som er fint til normalt i strukturen. Se guide til valg af hårkategori nedenfor.

CurlAID - Curl Cut Large

2,5 time    2000

CurlAID Large er Curl Cut krølle klipning, vask og CurlAID styling for dig, der har hår, som er længere end midt på ryggen, og til dig, der uanset længde på håret, har det store, kraftige hår, som alle er misundelige på :-) Se guide til valg af hårkategori nedenfor.

Balayage - CurlAID

+2 timer    fra 2100

'Balayage' er et fransk ord for at feje med en børste. Ved en balayage teknikken, børster vi highlights eller farvenuancer på dit hår, fra spidserne og ind imod hovedbunden, så der opnåes en gradvis lysning ud imod dine spidser. Det giver et flot 'blended' og naturligt resultat, som ikke giver en tydelig udvoksning. Perfekt til krøllet hår!

CurlAID Signature styling

1 time    800

Oplev CurlAID magien. Vask, føn og CurlAID styling, med de plantebaserede, økologiske (og magiske!) Innersense Organic Beauty produkter. Gå fra salonen, med WOW, og en forståelse for, hvordan dit hår forbliver WOW i op til en uge efter dit besøg...

Valg af kategori

Der er så mange faktorer som afgør om dit hår kategoriseres som Small, Medium eller Large.

Vi kommer tæt på det rigtige valg hvis du følger vejledningen nedenfor.
Hvis du er i tvivl, så vælg hellere for stort end for småt.
Vi vil hellere risikere at vi har 30 minutter for meget tid afsat, end at du må vente i salonen til der er hul (eller fyraften) for at vi kan klippe dig færdigt.

Sådan vælger du din kategori =>