Blog

Karma, bæredygtighed og økologi

Kun en 1 ud af 10 er heldig nok til at få Krøller CurlAID - Kort fortalt er vores mission, at hjælpe dig til at få det bedst mulige ud af dine perfekte krøller… Kun 15% af befolkningen i Europa har krøller - formentligt nærmere 10% i Skandinavien. Krøllet hår kræver mere kærlighed end glat hår. Til gængæld findes der heller ikke noget smukkere, end et krøllet hår, som er behandlet rigtigt, og klippet med forståelse for dets bevæglese. CurlAID opstod, da vi blev opmærksomme på, at dygtige frisører som forstår krøller, er en mangelvare. Alt for mange kvinder - og mænd - bærer rundt på det smukkeste krøllede hår (hvis bare det blev klippet og behandlet rigtigt). De har selv den opfattelse at håret er tørt, kruset, umuligt og de ønsker sig bare glat, “normalt” hår. Hvis du aldrig har besøgt en frisør, som forstår krøllet hår, har du muligvis aldrig givet dig selv muligheden for at elske det flotte, krøllede hår som du, og kun 10% af befolkningen i Danmark, har været så heldig at blive født med. CurlAID hjælper dig med at blive en af de 10% som bærer et flottere og stoltere hår, end resten. Karma, bæredygtighed og økologi Vi tror på Karma, bæredygtighed og økologi For os hænger sundt hår, og stolte krøller unægteligt sammen med bæredygtighed og økologi. Derfor benytter vi kun produkter som er godkendte til Curly Girl metoden - helt specifikt Innersense Organic Beauty.

Innersense Organic Beauty

For mig har økologi og bæredygtighed altid været vigtigt. Mine produkter fra Innersense har dels en fantastisk historie, og dels er de økologiske, og lever op til Grøn Salons standarder, og byder på enestående økologiske dufte og ingredienser i højeste kvalitet. Innersense produkterne er også godkendt til Curly Girl metoden, hvilket også er vigtigt for mig. Se alle vores produkter fra Innersense Organic Spa her =>

Endelig Innersense

Endelig Innersense Innersense er endelig på hylderne. Det betyder, at vi nu kan løfte sløret for CurlAID @ Salon Agtor. CurlAID handler ikke kun om krøller - det handler om en tilgang til hår og former, og et forhold til økologi, bæredygtighed og velvære. Innersense Organic Spa har eksisteret i 15 år, og blev skabt af en familie, som havde et brændede ønske om mere økologi og bæredygtighed i deres liv. Utroligt mange produkter som vi påfører vores hud og hår, er ikke økologiske. De indeholder plastik, silikone og en utrolig mængde kemikalier. Innersense er økologisk, plantebaseret, og skabt af mennesker med hvem jeg deler min tilgang til hår, økologi, karma og kindness. Og bedst af alt, er produkterne godkendt til Curly Girl metoden, der er en vigtig inspiration for CurlAID. Besøg www.curlAID.net, ring til mig i salonen - eller endnu bedre - book en tid, og lad os lave en hår ceremoni med dig i stolen. Her kan du få et indtryk af de værdier som ligger bag Innersense Organic Beauty.

Hvilken Krølle Hår Kategori er du?

Valg af krølle hår kategori Når du vælger kategori, er Struktur vigtigere end Længde, således, at hvis din struktur falder i Large, og længden i Small, skal du vælge Large Small Længde: kort hår og ned til skulderne Struktur: Fint - til normal i tæthed og tykkelse Medium Længde: mellem længde hår, fra skulderne til midt på ryggen Struktur: Fint til normalt i tæthed og tykkelse eller kort med kraftigt tæthed tykkelse Large Længde: Fra midt på ryggen og længere Struktur: hår der er meget tæt og kraftigt som eks. små krøller eller afrohår (Der er Jer, alle er misundelige på… i ved selv hvem i er ;-))

Når du booker din første CurlAID

Når du booker en CurlAID behandling, er det vigtigt at der bliver afsat nok tid til dit hår. Derfor vurderer vi dit hår i tre kategorier (Small, Medium og Large) Som udgangspunkt er det en kombination af længden, tykkelsen og dine krøllers form, som definerer hvilken kategori du tilhører. Den nødvendige tid varierer fra 1,5 til 2,5 timer mellem small og large, og derfor har vi brug for din hjælp til at vurdere dit hår når du booker din første CurlAID behandling. Hvis du ved din første behandling booker Large (2,5 timer), og det viser sig at vi kan komme frem til et resultat som modsvarer Kristines krav til kvalitet på 2 timer, betaler du for Medium, og fremadrettet ved du at du skal booke Medium som tilbagevendende gæst. Se guide til din hår kategori her => Vi bruger økologiske, plantebaserede produkter for at opnå det bedste og msundeste nautrlige krøller som muligt. CurlAID er her for at hjælpe dig med at starte din krølle-rejse, eller med at give dig nye redskaber til den rejse du allerede er på.