Sådan styler du nemt dine krøller med to produkter

Det er nemt at style dine krøller så de bliver bløde og fyldige.

En af mine favorit cocktails, når jeg har travlt, er Innersence Organic Beauty’s I Create Hold og I Create Lift Volumizing Foam.

Du starter direkte fra badet (eller også gør du krøllerne våde med en forstøver) - Nedenfor er en beskrivelse trin for trin.

Vådt hår

Når du bruger Innersence Organic produkterne i helt vådt hår, fortyndes produktet, og det danner en tættere skal omkring dit hår - det kalder vi en Cast. Dit hår skal være så vådt at det drypper - gerne direkte fra brusebadet.

This is an image


I Create Hold - Cast

Jeg danner bunden af min Cast med Innersense I Create Hold. Det er en lækker Curly Girl Approved gele, som er nem at arbejde med. 2-3 pump masseres ud i hånden - og gentages indtil der er nok (jeg bruger typisk 6-8 pump i hver side sammenlagt)

This is an image


“Prayer Hands”

Med samlede hænder - “Prayer Hands” - påfører jeg I Create Hold i hele hårets længde. Sørg for at du får alle hår med (også bagpå hovedet)

This is an image


I Create Lift

Jeg bruger Innersense I Create Lift i denne 2-produkt hårcocktail, for at løfte håret op fra hovedbunden, og give mest mulig volumen.

This is an image


Kram op i krøllerne for at hjælpe formen på vej

Jeg påfører nænsomt Innersense I Create Lift i hele håret, og sørger for også at komme godt ind til hårrødderne.

This is an image


Microfiber eller t-shirt

Et microfiber håndklæde eller en gammel t-shirt er mest skånsom for dit hår og dine krøller. Jeg bruger en microfiber håndklæde til at kramme op i mit hår, for at få krøllerne til at samle sig mest muligt.

This is an image


Lufttørring (diffuse hvis du har travlt)

Nu skal der bare lidt tørretid til. Jeg bruger ofte ventetiden her til at lave min smoothie, lægge makeup og få min kaffe, så jeg er klar til dagen. Dit hår skal føles helt tørt før du går videre… hvis jeg ikke har tid til at vente på lufttøringen kan jeg finde på at hjælpe med en føntørrer med diffuser - du må IKKE føntørre varmt!

This is an image


Scrunch out the Crunch!

Det er en fantastisk fornemmelse når dine krøller har sat sig i en hård cast (du er ikke i tvivl når den er der). Nu har skal du bruge et par minutter på at “Scrunche out the Crunch!” - eller klemme knasen ud af krøllerne (det lyder ikke så godt). Husk at kramme ligevægtigt op i dine krøller, og bliv ved til dit hår har den facon og de krøller du ønsker (jeg går oftest efter store, bløde, sammenhængende krøller)

This is an image


Sunshine og Curly mind

Nu er du klar til at gå ud - forelsket i dine krøller - forelsket i dag - klar til at gribe dagen !

This is an image


Se video guide her:

Her kan du se en kort gennemgang på video.